Vistas de página en total

jueves, 4 de junio de 2015

Coses de tríos


Per molt que ho intent no arrib a comprendre la lògica per la qual Podemos rebutja a Balears participar en un govern “amb una presidenta del PSOE”. Ho entendria si es negués a formar part en “un Govern en el que participa el PSOE” perquè tenen dret a dissentir del programa socialista, però.... amb consellers socialistes va bé... però amb presidenta ja no? Resultarà que és una qüestió de persones? Amb aquesta sí, però amb l'altre no ...? No acab de veure el fil del raonament.

 I, sobre tot, no ho entenc tenint en compte dues consideracions:

 És molt possible que s’arribi a un acord programàtic perquè les propostes de PSIB, Podemos y Mès són molt semblants, en un 90% diria jo (encara que Podemos cerca discrepàncies desesperadament). Costa d’entendre que no es vulgui participar en un Govern presidit per una de les forces polítiques (la que té més vots) amb amb la qual es coincideix en tan altíssima mesura.

Si els dirigents de Podemos diuen que, de totes formes, la darrera paraula en qüestions de pactes la té l’Assemblea Ciutadana de Balears... perquè aquests mateixos dirigents ja rebutjen d'entrada una opció determinada? El circuit va de baix a dalt o de dalt a baix?

Dec ser jo, que ja no som d’aquest món... Tant de bo que, d'una forma o d'un altra, tot conclogui com toca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.