Vistas de página en total

miércoles, 8 de abril de 2015

Mai es guanya una batalla si es confonen amics i enemics






Repassant premsa de dies passats em trob amb dues perles: l’obsessió de Biel Barceló (Mes) i Alberto Jarabo (Podemos) amb els socialistes de Balears. D’aquest darrer era d’esperar: la manca d’experiència política fa confondre ous i bous. Segurament n’aprendrà perquè m'han dit que és una persona intel·ligent. Tot i així, és curiós com, en una llarga entrevista al DM, no diu una paraula del PP sinó que nomès parla del PSIB-PSOE, a  qui vol guanyar electoralment si o no si.

Més sorprenent és l’actitud den Biel Barceló, que dirigeix un partit que ha governat col·ligat amb el PSIB en dues ocasions. És més, ho farà per tercera vegada o no hi haurà Govern. Per tant, dir que “el PSIB és part del problema i no de la solució” trob que és pixar fora de test.

Ja sé que en campanya es diuen coses de les quals t’empenedeixes i que desprès te les has d’empassolar, però en aquests cassos sembla que hagi un rerefons d’estranya rancúnia antiga i un punt inconcreta. Esper que  només sigui  una lleugera patinada d’estratègia que tots hem comès en campanya electoral. Si no és així no ho comprenc. No pareix intel·ligent emprenyar als companys amb els que compartiras pis el curs proper... i deixar en pau a qui ens nega el pis. 
Confondre amics i enemics és la millor manera de perdre una batalla.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.